Kajdi Kristály
Kajdi Kristály

 

Szeretettel üdvözlök minden kedves érdeklődőt honlapomon!

Kajdi Imre üvegcsiszolómester, üvegező vagyok.

1990 óta Balatongyörökön, a 71-es főút mentén várom saját üzletemben a kedves vásárlókat. Mivel az érdeklődőkkel személyesen találkozom, igényeiket jól fel tudom mérni, és vevőközpontú szolgáltatást tudok nyújtani.

kristaly1
Az alábbi tevékenységekkel foglalkozom:

  • ólomkristály dísztárgyak csiszolása
  • üveg használati tárgyak csiszolása
  • síküvegek csiszolása (bútorüveg csiszolás, üvegvitrin készítés, stb.)
  • homokfúvás (céges logók üvegekre, poharakra, plakettek készítése)
  • gravírozás
  • üvegezés
  • bemutató csoportok, egyéni érdeklődők részére


A nyers, ún. hutakész formák megmunkálásá durva csiszolással kezdem, majd az üvegmű savazása, polírozása következik, és végül a kitöltő részek megcsiszolására kerül sor.

Az ólomkristály poharak, kancsók, dísztárgyak legalább 24%-ban tartalmaznak ólmot, innen mély színűek, szép csillogásúak, kellemes csengésűek. Az általam csiszolt, napi használatú káli kristály üvegtárgyak általában egyszerűbb matt mintával készülnek.

Kajdi KristályMintáim saját elképzelést tükröznek, egy-egy kompoziíció tanult minták és saját ötletek kombinációjából jön létre. Készletek esetén minden tagon azonos a minta, de dísztárgyakra lehetőleg eltérő mintákat készítek, ettől válnak egyedivé.

Felkérésre csiszolok egyedi síküveglapokat is, pl. bútorokhoz, és az üvegtárgyak egy részét homokfúvással dekorálom.

A vásárlók egyéni igényei is megvalósíthatók megbeszélés vagy vázlatok alapján. Különleges alkalmakra vásárolt üvegtárgyakra szívesen gravírozok neveket, pár szót, szlogent, hogy az ajándék személyessé váljon. Emellett a tulajdonosának kedves emléket hordozó üvegtárgyak javítását is szívesen vállalom.


Üzletemben minden vásárlói réteg pénztárcájának megfelelően igyekszem áraimat kialakítani, bizonyosodjon meg erről személyesen is!

kajdikristaly logo
kajdikristaly epulet hu

Termelői fajtaméz is kapható üzletünkben.
Akác - Repce - Virág

mez

Oldal tetejére